ONZE VISIE

Goede service en kwaliteit staan hoog in het vaandel!

Trendstuc is een erkend stukadoorsbedrijf dat zich onderscheid door hun specialisme op het gebied van exclusieve wand- en vloerafwerkingen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en we vinden het daarom belangrijk dat elke opdracht met evenveel aandacht wordt uitgevoerd. Onze visie is de klant voorzien van een unieke exclusieve ervaring door optimaal mee te denken over de invulling van de opdracht, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staat.

 

Trendstuc wordt gedreven door veel passie en liefde voor het vak.

Onze werkwijze

01

OFFERTETRAJECT

02

PLANNING & UITVOERING

Als u akkoord bent met onze offerte, stuurt u vervolgens een getekend exemplaar naar ons retour om de opdracht te bevestigen. Wij zullen dan in overleg met u een planning opstellen voor de werkzaamheden.

Vervolgens zullen wij alle werkzaamheden met veel zorgvuldigheid uitvoeren. Bij de oplevering van de werkzaamheden, zullen wij ervoor zorgen dat de locatie netjes is opgeruimd.

03

OPLEVERING

Samen voeren wij een grondig onderzoek uit of alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd.

 

Indien werkzaamheden niet volledig naar wens zijn uitgevoerd vinden wij samen altijd een passende oplossing

04

NAZORG

Onze werkzaamheden stoppen niet na de oplevering. Wij staan voor kwaliteit en goede service. Daarom kunt u op nazorg rekenen en onze hulp bij het oplossen van problemen.

Wij zullen met u contact opnemen om een afspraak in te plannen om de locatie zorgvuldig te bekijken. Op deze manier verkrijgen wij een goed beeld van de benodigde werkzaamheden en zullen wij u voorzien van passend advies.

Wij streven ernaar om u binnen een week te voorzien van een offerte. Deze offerte blijft 1 maand geldig.

OVER TRENDSTUC

Nigel Blokker

Eigenaar

Trendstuc is een eenmanszaak die wordt gerund door Nigel Blokker. Nigel heeft jaren ervaring en hij is een gediplomeerd stukadoor. Daarnaast is hij gecertificeerd applicateur van de Italiaanse producten, zoals Beton ciré, Beal Mortex, microtopping en Novacolor.

Zijn kennis houdt hij op peil door regelmatig aanvullende trainingen te volgen om zo de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zien door de toepassing van nieuwe technieken en producten.

Wij onderscheiden ons van andere stukadoorsbedrijven door:

  • Eerlijke advies en voorlichting door de eigenaar zelf

  • Zeer veel kennis van de producten

  • Gecertificeerd/gediplomeerd stukadoor

  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel en heeft voorrang op snelheid

  • Wij besteden extra tijd aan het vlak maken van ondergronden voor het beste resultaat. Daarnaast voeren wij extra handelingen uit om preventieve maatregelen te treffen m.b.t. scheurvorming.

KLANTREVIEWS

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren zouden wij het op prijs stellen als u uw ervaringen deelt met ons. 

Het delen van uw ervaringen kan op verschillende wijze:

Via Google:

 

via Mail:

 

 

 

 

Of via onze website via onderstaande link

  • G + - Gray Circle